x
Rocket From The Crypt: Live From Camp X-Ray

Rocket From The Crypt
Live From Camp X-Ray

Rocket From The Crypt: Live From Camp X-Ray

GAFFA

Album / Vagrant
Udgivelse D. 09.12.2002
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Det er en imponerende mur af massiv rock-lyd, Rocket From The Crypt har fået bygget op gennem årene - med solid musikalsk tæft som mørtelen mellem byggesten som ska, punk-rock og sågar swing. For ikke at nævne de elementer, det er sværere lige at sætte mærkater på: Speedos skiftevis soulede og nasalt vrængende vokal, f.eks, og det særlige storhedsvanvid, der præger gruppens mest pompøse øjeblikke.
Rocket From The Crypts lydmur står stadig på Live From Camp X-Ray - der ikke er et livealbum, i øvrigt - så massiv som nogensinde før. Men den gør ikke det indtryk, den har gjort. Nyhedens interesse er selvfølgelig aftaget: Amerikanernes lyd var allerede fuldt formet på Circa: Now! (1992) og har ikke forandret sig meget siden. Det ville ikke være et problem, hvis bandet bare stadig lød lige så engagerede, og hvis deres sange stadig fungerede lige så godt som dengang.
Men på Live From Camp X-Ray lyder Rocket From The Crypt som et band, der bare slavisk følger deres egen stivnede formel. Og det er der kommet en alt for lidt medrivende og alt for meget kedelig plade ud af.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA