x
Krede og Madvig: RECession, Turbinehallen, Århus

Krede og Madvig, RECession, Turbinehallen, Århus

Krede og Madvig: RECession, Turbinehallen, Århus

Anmeldt af René Munk Thalund | GAFFA

Krede og Madvig leverede RECessions afslutningsbrag i Turbinehallen. De to DJs tog over efter en knap så mindeværdig koncert med svenske Psysics, hvis udmærkede udgivelser via bl.a. Hed Kandi var forvandlet til et langspyt af metervare-lounge-house med dub-i-dub-sang - og var det ikke Marie Hirse på vokal?!!

D’herrer fra D’Store Mix havde anderledes greb om tingene. Krede og Madvig hældte mod mere rå og nedbarberede tracks end de, man finder på deres fine og netop udgivne dobbelt-cd. Det store gamle industrilokale har en uundgåelig efterklang, og netop Krede og Madvigs musikvalg klædte denne akustik voldsomt.

Da ballet sluttede med Lil’ Louis-klassikeren "French Kiss" i fællesstøn, måtte man medgive: Fed stemning, velunderstøttet af såvel musik og rumindretning, alt i alt en god klubaften. Men, kære RECession-folk, det er bare ikke alternativ musik. Ikke mere alternativ, end man vil kunne høre den på Rust en tilfældig onsdag. Aftenens brillante stemning kunne snarere ses som et nødråb fra publikummet til det lidende klubmiljø i Århus, som i den grad savner konsekvent stillingtagen fra spillesteder og arrangører (med Dish-drengene som en af de få undtagelser).

Karaktergivningen gælder Krede og Madvig


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA