x
Sepiamusic: Prototype

Sepiamusic
Prototype

Sepiamusic: Prototype

GAFFA

Album / Sepiamusic
Udgivelse D. 08.12.2003
Anmeldt af
Erik Barkman Petersen

Sepiamusic er et dansk/amerikansk samarbejde, hvori sangerinde Erin Chapman akkompagneres af producer og sangskriver Michael Adler Miltersen. Han har en udtalt sans for raffineret vellyd og tilføjer elegant sit overvejende elektroniske udtryk akustisk guitar og klassisk-klingende klaver. Hun besidder en behagelig, lys vokal, og forløser sangene sikkert.
Alligevel er det, som om der mangler noget på Prototype, deres debut. Måske er det sangene, der hver især og isoleret set tager sig helt fornuftige ud – veldrejede og stilsikre, som de er – men i samlet flok fremstår for enslydende og forudsigelige. Det kunne også være Erin Chapmans vokal, der klinger kønt, men lidt ordinært og farveløst – der mangler indlevelse og nerve.
Prototype er et flot album, ingen tvivl om det. Men det er måske også for flot – for sofistikeret, stilrent og smagfuldt. Som et skandinavisk designermøbel eller en international lufthavn oser det kølig elegance og funktionel æstetik, men man kommer nemt til at savne lidt spræl.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA