x
Eagles of Death Metal : Roskilde Festival, Orange Scene

Eagles of Death Metal , Roskilde Festival, Orange Scene

Eagles of Death Metal : Roskilde Festival, Orange Scene

Anmeldt af Lars Löbner Jeppesen | GAFFA

Slaskende og smådansende indtog Jesse ”The Devil” Hughes Roskilde Festivals største scene til tonerne af Michael Jacksons ”Rock With You,” og rocke med os var lige nøjagtig dagsordenen for Eagles Of Death Metal. Og normalt er bandet garanter for en fest uden sidestykke, men størrelsen på det store fremmøde foran Orange gjorde ikke kun Hughes nervøs, men virkede også som en hæmsko for den ellers så charmerende piktråds-gavtyv.

Men det var nu ikke fordi han ikke forsøgte, på bedste sydstatsmaner, at charme sig i trusserne på tøserne og bag promillen på fyrene, men det indre rocksvin kom aldrig rigtig til at grynte igennem. Folk på de forreste række var ellers forberedte og dekorerede til lejligheden, med store håndmalede overskæg i hyldest til Jesses imponerende lodne overlæbe-skjuler, der stadig er den smukkeste hårvækst, som nogensinde er kommet ud af en rødhåret.

Men trods gode intentioner fra begge sider af scenekanten kom festen aldrig for alvor i kog. Og selvom favoritter som ”I Only Want You,” ”Cherry Cola,” og Stealers Wheel-coveret ”Stuck In The Middle” bød på herlig primitiv sydstats-boogie, så der sikkert sprang en del fodvabler, idet hælene blev banket i den støvede jord, så var der mere møjsom måge over showet end stolt ørn.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA