x
Fleet Foxes : Lollapalooza Festival, Chicago

Fleet Foxes , Lollapalooza Festival, Chicago

Fleet Foxes : Lollapalooza Festival, Chicago

Anmeldt af Lars Rønn Olsen | GAFFA

Foran et hav af paraplyer gjorde Fleet Foxes deres entre i den silende regn på festivalens førstedag. Normalt er "Fleet Foxes" og "regnvejr" ikke to ord, der indgår i samme tanke, men netop den kombination måtte publikum sande var en realitet. Ej heller hovedpersonerne virkede alt for imponerede over vejrsituationen, på en dag, hvor frontmand Robin Pecknold efter sigende var ved at komme sig over en slem feber aftenen forinden.

Besluttet for at ignorere vejret startede bandet koncerten a cappella med "Sun Giant". At synge i harmoni er efterhånden en disciplin kvintetten mestrer, men de måtte på dagen se sig overdøvet af berusede fans fast besluttede på at få folk længere fremme i menneskemængden til at slå deres paraplyer sammen. Bandet tog scenen tilbage med"Drops In The River" efterfuldt af den musikalske inkarnation af sommer, "English House".

Perfekt afrundet af "Mykonos" bestod sættet af alt det bedste, Fleet Foxes besidder, og tilmed fremført så tro mod studieindspilningerne som tænkeligt muligt. Bandet virkede dog tydeligt mærket af enten sygdom, regn eller turnétræthed, og med alle tænkelige odds imod sig blev det aldrig helt den oplevelse, det burde have været.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA