Nyhed

Foo Fighters, Fleet Foxes og First Flush debuterer højt på hitlisten

GAFFA.dk – alt om musik

Tre nyheder i top fem på vinylhitlisten

Man skulle tro, at sidste uges pladekøbere havde en særlig forkærlighed for bogstavet F. I hvert fald er Foo Fighters, Fleet Foxes og First Flush de øverste nyheder på vinylhitlisten.

Foo Fighters debuterer på en andenplads med deres nye album, Medicine at Midnight, mens Fleet Foxes går ind på en fjerdeplads med Shore (der udkom digitalt i efteråret), og First Flush er nye på en femteplads med Fjorden. Hitlisten toppes af en genudgivelse, nemlig Malk de Koijns 10 år gamle Toback to the Fromtime, der netop er kommet i en 10 års jubilæumsudgave.


Afdøde MF Doom går ind som nummer seks på vinylhitlisten med MM Food fra 2004, Black Country, New Road er nye på plads nummer 13 med For the First Time, og på en 40. plads finder vi en sidste nyhed, Transatlantics Absolute Universe.

På den samlede albumhitliste, der også inkluderer streams, er Foo Fighters øverste nyhed på en sjetteplads efterfulgt af RH's Flight Mode – EP, som går ind på en ottendeplads. The Weeknds opsamling The Highlights er sidste nyhed på plads nummer 27. Hitlisten toppes igen-igen i denne uge af Branco og Baba Business 2, der netop er kommet i en deluxe-udgave med fire bonusnumre.

Branco topper også tracklisten, men med en nyhed i form af Lukas Graham-samarbejdet "No Evil", et af de førnævnte bonusnumre. Ellers skal vi ned til plads 37 for at finde endnu en nyhed, Tones and I med "Fly Away" efterfulgt af Branco igen på plads 38 med "Banana (Freestyle)", endnu et bonusnummer.


Den mest spillede sang på de danske radioer er i denne uge The Weeknds "Save Your Tears", der går op fra sidste uges andenplads.

LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2021: Og de nominerede er...

Se alle ugens hitlister her


Se musikvideoen til Foo Fighters' "Waiting on a War" fra albummet Medicine at Midnight:

ANNONCE