x
Flying Lotus: Strøm, Enghaveparken, København

Flying Lotus, Strøm, Enghaveparken, København

Flying Lotus: Strøm, Enghaveparken, København

Anmeldt af Jesper Buhl | GAFFA

Da Flying Lotus indtog den store scene til Strøm-festivalens grønne blockparty på Vesterbro, mødtes han af et feststemt og talrigt publikum, som måske ikke alle kendte kongen af L.A., men som bestemt var klar til at give den gas. Desværre var lyden en anelse lav, hvilket nok skyldtes kommunale støjgrænser, men som ikke desto mindre lagde en dæmper på festen bagerst i parken.

Med et arsenal af stavrende, haltende og sygeligt funky beats, solbeskinnede synths og tung bas leverede FlyLo det, han kendes bedst for, omend der også blev plads til en lille smule Aphex Twin, lidt jazz, en gang Modeselektor, Snoop Doggs What's My Name, Radioheads Idioteque og forespørgsler fra scenen, om nogen havde noget pot.

I denne signaturs ører fungerede det absolut bedst, når Flying Lotus leverede wonky hiphop, mens den midterste tredjedel af settet, som flagrede lidt mere genremæssigt, men som generelt var mere populistisk og four to the floor-baseret ikke rigtig fungerede. Heldigvis blev der rådet bod på det med en gang dubstep til sidst.

Flying Lotus og den medbragte visuals-mand Dr. Strange, som sympatisk nok var med ham på scenen, fik dog festen til at swinge, og alt i alt må det betragtes som et vellykket første besøg i Skandinavien. Lad os håbe, Flying Lotus snart vender tilbage til Danmark, og at han vil tage sin MPC med.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA