x
Morten Hampenberg og Alexander Brown: Cutbrook Flavour

Morten Hampenberg og Alexander Brown
Cutbrook Flavour

Morten Hampenberg og Alexander Brown: Cutbrook Flavour

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 21.02.2011
Anmeldt af
Anders Bøgh

Cutbrook Flavour minder på mange måder om Swedish House Mafias Until One. Har man som artister ikke helt nok materiale til et fuldt album, så kan man altid tage en god håndfuld af ens egne tracks - både dem man har lavet sammen og hver for sig - og så mikse dem sammen med tracks fra andre artister.

Det har de to herrer Hampenberg og Brown altså også gjort, og når man kigger ned over tracklisten, så er det umiddelbart en rigtig stærk cocktail, de har mikset. Både blandt deres egne produktioner og blandt de udvalgte andre tracks er der en del rigtig gode numre imellem.

Man skal dog ikke glæde sig for tidligt, for flere af numrene får man kun en-to minutters spilletid af. Det virker måske okay på dansegulvet, løbeturen eller i motionscenteret, men hjemme i stuen ville undertegnede gerne have nydt de som sagt udmærkede numre i deres fulde længde.

Hopper man med på den betingelse, at der er tale om vore dages version af en megamix-cd, så er Cutbrook Flavour til fire stjerner. Er man mere til albums og compilations, så træk en stjerne fra.

NB: Køber man albummet digitalt så får man både mix-udgaven der er anmeldt her og hele tracklisten som enkeltnumre i fuld længde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA