x
Kenneth Thordal: Fald Nu Ned

Kenneth Thordal
Fald Nu Ned

Kenneth Thordal: Fald Nu Ned

GAFFA

Album / Gateway Music
Udgivelse D. 18.04.2011
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Kan man stadig kaldes lovende som 45-årig? Det er et af spørgsmålene, som Kenneth Thordal konfronteres med i koncertkomedien Stakkels Kenneth på Caféteatret, hvor han har skrevet sangene og spiller hovedrollen. På Fald Nu Ned tager han tråden op og formår med et forbløffende klarsyn at få udrullet tankesættet bag en moderne gøgler, der ikke rigtigt føler, at han er kommet videre i karrieren i de sidste 20 år. Det hele serveret med Kenneth Thordal i hovedrollen og med en ret stikkende selvironisk distance.

Fald Nu Ned får han omsat den klynkende stakkel til en både varm og tillidsvækkende person som de fleste, der har rundet de 40 år, kan genkende. For yngre lyttere er underholdningsværdien til gengæld ganske høj, fordi Kenneth Thordal i den grad har ordet i sin magt. Det er en stærk blanding af humør og alvor, som fornemt kommer til udtryk i sangene Svært og Stakkels Kenneth.

Musikalsk er Kenneth Thordal afklaret og fokuseret. Tempoet er sat ned, og kabaret-stemningen klæder den modne sangskriver, der denne gang har sine sange fyldt med personlige budskaber.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA