x
Man Man: Life Fantastic

Man Man
Life Fantastic

Man Man: Life Fantastic

GAFFA

Album / Cosmos Music Group
Udgivelse D. 16.05.2011
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Amerikanske Man Man fremstår vitalt rablende som altid på dette deres fjerde album, men gruppens kompromisløst eksperimenterende cirkusmusik er blevet strammet en smule op af Bright Eyes-medlemmerne Mike Mogis og Nate Walcott, der til lejligheden har henholdsvis produceret og arrangeret strygere.

De to har givet det ukueligt udforskende og evindeligt krinkelkrog-afsøgende ensemble mere retning, lige som man tilsammen har beriget bandet med en hidtil uhørt frodig og indbydende lyd. Resultatet er et charmerende album, der det mere imødekommende format til trods stadig kyler lytteren rundt i et rodet virvar af en manege, men som også byder på både mildt melodiøse, tyst rørende og fandenivoldsk medrivende numre.

Meget står og falder med den knap syv minutter lange midterakse, der udgøres af den udkrængende Shameless – undertegnede er ikke entydigt begejstret, men finder gedigen forsoning i det faktum, at albummet i kraft af den indtagende Steak Knives og den sydende Knuckle Down viser Man Man fra deres såvel blide som spruttende side.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA