x
New Discolour: Short Of Ink

New Discolour
Short Of Ink

New Discolour: Short Of Ink

GAFFA

Album / Target Distribution
Udgivelse D. 01.08.2011
Anmeldt af
Keld Rud

Debuterende New Discolour bliver i den medfølgende pressemeddelelse flere gange betegnet som et progressivt metalband. Det kunne næppe være mere misvisende, da det prædikat nu til dags mest af alt er associeret Dream Theater og lignende bands.

New Discolour har langt mere til fælles med den store mængde bands, der har parret hardcorens konfrontationssøgende og direkte lyd med teknisk og brutal metal.

Vokalist Artem Kushnirenko veksler mellem hardcorebrøleri og dybe growls, mens bandet foretrækker at bevæge sig enten i dommedagstunge tempi eller midttempo. Det er yderst sjældent, at bandet eftertrykkeligt placerer foden på gaspedalen.

Der er ikke noget grundlæggende galt med Short Of Ink. New Discolour fremmaner flere riffpassager, der svinger og skaber en intens stemning. De mangler dog noget særegent, der adskiller dem fra de mange øvrige bands, der arbejder i samme territorium. Og sangene kunne godt bruge nogle fængende elementer. Et eller andet, der sætter sig i lytterens bevidsthed og får en til at trykke på play-knappen igen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA