Nyhed

Tung metal: Københavnsk kvintet ofrer mennesker

Cabal, der består af medlemmer fra andre tunge, danske grupper, er ude med deres debut-single, som har fået en særdeles flot billedside

Medlemmer fra et udvalg af Danmarks nedtunede undergrund - Embracing Sickness, Scarred By Beauty og New Discolour - har slået kræfterne sammen i en ny kvintet, Cabal. Hør deres ultra-tunge "Innoncent Blood" her forneden. 

Det bliver næppe tungere og mere super slow end den dystre og stemningsfulde "Innoncent Blood", hvor der på billedsiden bliver kælet godt for den nordiske fantasi om, at den dunkle skov er ophav for det dystert overnaturlige og onde. Det hele fuldendes selvfølgelig med en menneskeofring.

"Innoncent Blood" vil være at finde på Cabals debut-ep, som er sat til at komme næste år.

Embracing Sickness havde månedens bedst producerede demo hos GAFFAs musikanmelder Hansen i februar 2014. Han kvitterede med fire stjerner. Scarred By Beauty var albumaktuelle i 2013 med "Cape Zero". GAFFAs Keld Rud kvitterede med fire stjerner og konkluderede: ""er er næppe noget dansk hardcore-band, der ville kunne hamle op med dem i en brutalitetskonkurrence."  

Prøv kræfter med "Innocent Blood" her:


ANNONCE