x
Supershine: Diamond Valley

Supershine
Diamond Valley

Supershine: Diamond Valley

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 22.08.2011
Anmeldt af
Erik Barkman

At være forsanger i et rockband kræver skuespiltalent. Underspiller man sin rolle, bliver sangene anonyme, og krænger man sjælen ud i hver frasering, virker det overgearet. Det er en hårfin balance, som Supershines Kristoffer Blom ikke altid rammer. I en sang som Not As Strange As You Are får den fuld skrue i de høje registre, komplet med glamrock-falset, men vokalakrobatikken virker udvendig. Som en grimasse, der aldrig når øjnene.

Danske Supershine rammer ellers et flot håndværksmæssigt niveau på debuten Diamond Valley, hvor de med afsæt i storladen britisk firser-rock og dansabel post-punk præsenterer et radiovenligt udtryk ikke langt fra The Killers. Sangene er sovset ind i synth-fyld, men ellers er det en storslået lyd, Supershine frembringer, faktisk på internationalt niveau.

Kvartettens helt store udfordring ligger i sangene, der ofte lyder som Rytmekons-hjemmeopgaver til topkarakter snarere end noget, der udspringer organisk af medlemmernes personligheder. Måske er det derfor, Supershine giver den ekstra – lidt for meget – gas med leveringen?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA