Nyhed

BREAKING: Billie Eilish kommer til Danmark

Den unge superstjerne giver to koncerter til næste forår som del af omfattende turné

For en måneds tid siden kunne 22-årige Billie Eilish - og hendes anselige fanskare - fejre fem års jubilæum for Eilish' storsælgende debutalbum When We All Fall Asleep, Where Do We Go? Albummet udkom ved udgangen af marts 2019 - få uger efter, at Eilish havde givet koncert i Vega i København.

Siden er den unge amerikaners popularitet som bekendt vokset til stadionstørrelse, og tidligere på måneden annoncerede Eilish så den forestående udgivelse af sit tredje studiealbum. Det har fået titlen Hit Me Hard and Soft og udkommer 17. maj via Interscope Records, som er en del af branchegiganten Universal Music.

Og det stopper ikke dér. Nøjagtig klokken 15.00 i dag (29/4) dansk tid har holdet bag Eilish nemlig delt en omfattende turnéplan på hendes hendes sociale medier - og her fremgår det, at Billie Eilish giver ikke bare én, men hele to koncerter i Danmark som led i den kommende turné.


Det bliver Royal Arena, som kommer til at danne ramme om koncerterne, som finder sted den 28. og 29. april 2025. Forsalget går i gang hos Live Nation allerede på torsdag den 2. maj klokken 10.00.

BAKSPEJLET: Da Billie Eilish kom til Odense - og fik to stjerner

ANNONCE