x
Primal Scream: Screamadelica Live

Primal Scream
Screamadelica Live

Primal Scream: Screamadelica Live

GAFFA

DVD / Eagle Vision
Udgivelse D. 31.05.2011
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Som en del af albummets 20 års jubilæum kommer nu denne dokumentation af live-fremførelsen af Primal Screams hovedværk, Screamadelica, fra Olympia i London sidste år. Med sig har bandet et gospelkor og en blæsersektion, der sørger for at give lydbilledet den rette fylde og levere de rette rammer for en top-tunet genopførelse af det fulde album.

På billedsiden får man da også en rigtig god fornemmelse af koncerten med de mange mand på scenen og de store flotte visuals, ligesom der heller ikke bliver sparet på panorama-shots ud over publikum, der tydeligvis er top-underholdt.

Dog kniber det lidt med de vokale præstationer for Bobby Gillespie, der flere steder lider under en mere spinkel stemmepragt, end godt er, og lyder decideret forpustet. Det går lidt ud over helhedsindtrykket på denne ellers glimrende koncertoptagelse, hvor der endda medfører 40 minutters yderligere koncertoptagelser som ekstramateriale. Fans bliver næppe skuffede, mens nybegyndere nok er bedre tjent med at sætte albummet på og så skrue lyden ned for fjerneren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA