Nyhed

Fik du hørt februar måneds 11 essentielle sange?

Vi har samlet dem alle, hvis du skulle have misset dem

Vi er i gang med en ny måned, og derfor har vi lavet en opsamling over sidste måneds 11 essentielle sange – har du fået hørt dem alle? Hør sangene nedenfor og i en playliste på Spotify nederst.

Zayn - Pillowtalk

Siden Zayn Malik forlod One Direction, har der været tårnhøje forventninger til hans solomateriale. Sidste år underskrev han en kontrakt med pladeselskabet RCA Records, der udgiver soloalbummet Mind Of Mine senere på året. Førstesinglen er den sløvende elektroniske popballade Pillowtalk, der er blevet udgivet under kunstnernavnet Zayn, og som nok skal sætte fornyet blus under bankende pigehjerter.


EXEC - Going Under

Veto-sangeren Troels Abrahamsen har mange strenge at spille på. Han har tidligere udgivet solomateriale under kunstnernavnet SuperTroels og I Know That You Know, men også elektroniske udgivelser under eget navn. Nu har han taget endnu en kovending med EXEC, der i et tætbarberet lydbillede stiller skarpt på sangerens vokale styrker. Singlen kan findes på debutalbummet The Limber Real, der udkom i sidste måned.


Elton John - In The Name Of You

Elton John har ikke mindre end treogtredive albums under bæltet. Det seneste udkom i sidste måned under titlen Wonderful Crazy Night. Tekstforfatteren Bernie Taupin, der står bag sangerens største hits som Tiny Dancer og Goodbye Yellow Brick Road, er endnu en gang med bag styrepinden. Nummeret er en optimistisk popmelodi med vartegnene vokal og klaver i højsædet.


Drake - Summer Sixteen

Under et radioprogram på OVO Sound Radio løftede Drake sløret for sin seneste single og annoncerede samtidig at albummet Views From The 6 udkommer i april. Til ære for albumtitlen spillede han nummeret seks gange i træk, så singlen for alvor kunne krybe ind i hjernebarken på lytterne. Drake skyder med skarpt mod både Kanye West og Barack Obama i sin teksttunge rap. Det kommende album bliver det fjerde i rækken og udkommer tre år efter forløberen Nothing Was The Same fra 2013.


Christopher feat. Madcon - Limousine

Efter landeplagen Tulips er det danske nudelhår klar med opfølgeren, der er indspillet sammen med den norske rapduo Madcon. Selvom singlen udkommer midt i vintermørket er sommerglæden nærværende og stemningen opløftende. Nummeret er anden single fra sangerens kommende album, der forventes at udkomme til foråret.


Rihanna - Work

Det er næsten fire år siden, at Unapolagetic rystede Diamonds og Stay ud af ærmet. Selvom albummet Anti udkom uvarslet, har Rihanna ikke ligget på den lade side. Hun har medvirket på nummeret FiveFourSeconds og udgivet American Oxygen, men overraskende nok kan ingen af dem findes på albummet. 

Katrine Stochholm - En Dejlig Aften


Den tidligere korsanger, pianist og komponist i Under Byen udgiver sin første single under eget navn. Ved første lyt er der ingen tvivl om, hvor Stochholm tidligere har slået sin folder, og hendes vokal minder endda umiskendeligt om den næsten hviskende røst fra forsangerinde Henriette Sennenvaldt. Det drømmende udtryk rider på højderyggen af støjende beats, og der er grund til at glæde sig til sangerindens debutalbum Danser Til Radio.

The Raveonettes - The World Is Empty


Forrige år udgav duoen overraskende albummet Pe'ahi, men i år er der andre boller på suppen. I stedet for at servere hovedretten med det samme, har de i stedet lavet en spillested med det mundrette navn RAVE-SOUND-OF-THE-MONTH, der hver måned resten af året vil byde på en ny sang. Første smagsprøve på deres selvudnævnte "anti-album" har kurs gennem synthpoppen, og hvis den fortsætter, skal det nok blive et godt år.

Alessia Cara - Wild Things


I slipstrømmen på successen med singlen Here udgiver den canadiske sangerinde endnu et nummer fra debutalbummet Know-It-All, der udkom i vinter. Singlen fortsætter, hvor Here slap. Cara hylder den frigjorte ungdom, der hellere vil mødes uden for klubbernes dundrende dansegulv.

Wangel - You Got To Say It Loud


Wangel kom i rampelyset efter udgivelsen af Seoul, der blev P3's Uundgåelige. Sidste år udgav han ep'en Eternal History, og allerede i år ligger debutalbummet Freedom klar. Den fremadbrusende førstesingle får både vist sangerens vokale spændvidde, der bølger frem og tilbage i et opkvikkende lydunivers.

Primal Scream - Where The Light Gets In


Sangerinden Sky Ferreira medvirker på singlen, der vil være at finde på orkestrets kommende album Chaosmosis, som forventes at udkomme i løbet af måneden. Selvom det bliver 11. udgivelse fra deres hånd, holdes energiniveauet højt i denne flabede og opløftende popsingle.


ANNONCE