x
Jacob Fischer Trio: Django

Jacob Fischer Trio
Django

Jacob Fischer Trio: Django

GAFFA

Album / Gateway Music
Udgivelse D. 15.09.2011
Anmeldt af
Ivan Rod

Jacob Fischer Trio plade-debuterede i 2008 med den danske violinist Svend Asmussen som gæstemusiker. Med Django følger trioen op på succesen med italienske Fancesco Cali som gæstemusiker på accordion.

Django er, som titlen antyder, en hyldest til Django Reinhardt – den belgiske guitarist, som i den grad kom til at danne skole inden for genremixet jazz / gypsy. Få guitarister har som han skabt en stil. Men det gjorde han, trods en fysisk svækkelse.

Som Django Reinhardt spiller Jacob Fischer guitar. Og ingen kan være i tvivl: Jacob Fischer er både betaget af Django Reinhardts univers og selv en fremragende guitarist med en åbenlys fornemmelse for genren. Når hertil lægges, at han har formået at få Francesco Cali med på accordion, har man grundelementerne i det, der er blevet et godt, udtryksfuldt album. For dét er, hvad Django er: Et smukt, gennemarbejdet hele med et enkelt set-up og et enkelt udtryk. Et instrumentalt album, der afspejler Jacob Fischers, Hugo Rasmussens, Janus Templetons og Fancesco Calis sammensmeltning i genren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA