x
Lars Muhl og Githa Ben-David: To Heal The Space Between Us

Lars Muhl og Githa Ben-David
To Heal The Space Between Us

Lars Muhl og Githa Ben-David: To Heal The Space Between Us

GAFFA

Album / Gateway Music
Udgivelse D. 16.08.2011
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Den danske konge af croon trak sig tilbage efter udgivelsen af Mandolina i 1999 og annoncerede et endeligt farvel fra musikscenen. Siden da har han dyrket sit forfatterskab og stærke spirituelle interesse.

At han har "set lyset", kan man ikke undgå at bemærke på To Heal The Space Between Us, hvor sangene er en blanding af lovprisningssange og klassiske Muhl-sange om at være fortabt og alene.

Men albummet er ikke et Lars Muhl-album, fordi det er en duoudgivelse med hans kone Githa Ben-David, der bl.a. er lydhealer. De er i fællesskab krediteret for sangene, der også er af stærkt varierende standard. Gennemgående er der tale om stille og klassiske Muhl-sange med en klar melodifornemmelse og et sårbart croon. Men for at sige det rent ud, så er det også mødet mellem den professionelle og amatøren på det musikalske plan. Githa Ben-Davids vokal er og bliver kun et irritationsmoment på albummet. Men albummet giver altså også chancen for et sjældent genhør med en af dansk musiks store vokaler og sangskrivere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA