x
Alice Sings The Petterson Songbook: Alice Sings The Petterson Songbook #2

Alice Sings The Petterson Songbook
Alice Sings The Petterson Songbook #2

Alice Sings The Petterson Songbook: Alice Sings The Petterson Songbook #2

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 19.09.2011
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

Alice Sings er et samarbejde mellem Alice Carreri og Mikkel Petterson. Alice synger Mikkels sange. Det har de gjort før, derfor har dette album fået nummer 2.

Med et godt greb ned i 60'ernes og 70'ernes popmusik, og stor kærlighed til samme, har Alice og Mikkel skabt et album, som indimellem føles som en tidsrejse. Albummet åbner med I Love Beginnings, et nummer, som lige så godt kunne have optrådt i en musical fra slutningen af 50'erne, hvor Sound of Music og West Side Story ramte de amerikanske scener. Det er første og eneste nummer på albummet i den genre. Holiday er som taget ud af munden på de tidlige 70'eres The Carpenters. Dear Boy henter fra jazz og soul, men flytter ind i nutiden med referencer til bl.a. Imani Coppola. For nu at nævne de tre første tracks.

ASTPS #2 er med andre ord et stærkt og stærkt varieret feel-good popalbum. Variationen grænser til forvirring, men: Melodier og arrangementer er popskønne som få. Alice synger blødt og halter ingensteds efter inspirationskilderne. #2 er et popalbum, som kun kan placeres i en klasse for sig (eller i en anden tid).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA