x
Laura Marling: A Creature I Don't Know

Laura Marling
A Creature I Don't Know

Laura Marling: A Creature I Don't Know

GAFFA

Album / V2
Udgivelse D. 24.10.2011
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

På sit tredje udspil byder blot 21-årige Laura Marling på en gang vellydende kompositioner med masser af varme, hjerte og sjæl i akustiske udtryk, som særligt den behageligt 60'er-folkede tredje skæring, Don't Know Why, er katalysator for.

Der, hvor Marling skiller sig ud fra mange af sine kollegaer, er at hun oftest føjer et fyldigt og sprudlende orkestreret akkompagnement til det, der ellers kunne være udført med akustisk guitar og måske lidt strygere, hvorved flere af sangene både gives liv og formår at holde lytteren interesseret i mere end blot et par gennemlytninger.

Jep, hun har bestemt gode sange i ærmet, den unge Marling, men man savner hist og her en smule originalitet til at understøtte den flotte vokal og de velkomponerede numre. Dog er der strejf af et eget ståsted med den direkte forrygende My Friends, og på trods af lidt manglende originalitet, skulle man være et skarn, hvis man direkte brokkede sig over et album med så højt et sangskrivermæssigt bundniveau, som tilfældet er her. Det bliver spændende at se, hvad hun kan drive det til.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA