Christian Brøns: Under Overfladen

Christian Brøns
Under Overfladen

Christian Brøns: Under Overfladen

GAFFA

CD / Sony Music
Udgivelse D. 23.01.2012
Anmeldt af
Signe Bønsvig Wehding

Netop som realityshowet Big Brother er vendt tilbage til tv-skærmene, udgiver Christian Brøns sit femte album. Brøns var blandt Big Brothers første hold forsøgskaniner tilbage i 2001. Men forhåbentlig har Brøns mere at byde på end en relancering af et slidt koncept?

Ikke rigtigt.

Men der er noget afvæbnende i Brøns' musik. Selvom det kan gå som baggrundsmusik til kaffebordets roulade og slabberas. Selvom alle ordene ikke ligger lige formfuldendt på tonerne. Selvom vokalen ikke er nogen enestående oplevelse, så er der en frihed hos hr. Brøns, som er tiltalende.

Jeg tror nemlig godt, han ved, at han ikke har opfundet den dybe tallerken. Jeg tror også, at han er ligeglad med, hvad jeg synes om hans tallerken. Han synger simple popsange om kærlighed, fordi det er det, han har lyst til. Og det kan man høre. Glæden ved eget værk.

Den mangeårige samarbejdspartner Patrick Isaksson er med igen – sammen tog de tredjepladsen ved årets DMGP med nummeret Venter, som selvfølgelig også er at finde på Under Overfladen. En titel som måske nok lover lidt rigeligt. Men der kommer også udmærkede ting på flade tallerkener.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA