Nyhed

Covidhagen Festival inviterer til 24 timers live-event

GAFFA.dk – alt om musik

På fredag danner Den Kongelige Opera rammen om en 24 timers festival, hvor blandt andet Faustix, Lucy Love, Alexander Oscar og Nonsens optræder. Du kan se den fulde liste over offentliggjorte kunstnere nederst i artiklen.

Covidhagen Festival hedder tiltaget og eventet, der løber af stablen på fredag med over 30 optrædende artister. Festivalen begynder nu på fredag, den 12. juni, klokken 14.00, og løber et døgn indtil lørdag klokken 14.00. Artisterne vil performe på taget af Den Kongelige Opera – performances som kan livestreames gratis ved at trykke her.

LÆS OGSÅ: Grim Fest inviterer til sommerkoncerter og havefest med nyt koncept


Formålet med arrangementet er at skabe fokus på branchen og konsekvenserne af coronaudbruddet for selvsamme. Arrangørerne vil gerne støtte branchen og skabe opmærksomhed omkring den manglende indtægt for artisterne såvel som for bookerne og andre med relaterende jobs inden for musik- og underholdningsbranchen.

Derudover vil arrangørerne med eventet gerne hylde fællesskabet og give danskerne en anderledes form for festivaloplevelse. 

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Redningen af den danske musikbranche er et fælles projekt


Programmet er overvejende båret af dj’s og elektronisk musik, herunder Zookeepers, TooManyLeftHands og HEDEGAARD, men programmet prydes også af flere danske hitmagere som eksempelvis Bro og Niklas. Ældre kunstnere som James Sampson, Zididada og Shu-bi or not Shu-bi (tre tidligere medlemmer af Shu-bi-dua) lægger dog også vejen forbi Operaen fredag til et event, der ud over et omfattende program også har et stort setup med lyd og lys med sig.

Vil du vide mere, kan du tjekke festivalens Facebook, Instagram eller hjemmeside.

Artister til Covidhagen Festival:


Adrenalize
Alexander Oscar
Baime
Bro
Christian Brøns
Daniel Schultz
Electrick Village
Fabian
Faustix
HEDEGAARD
James Sampson
Klumben & Raske Penge
Lucy Love
NAVID
Niklas
Nonsens
Pelle Peter Jencel
Refuzion
RH
Sandra Hussein
Shu-bi or not Shu-bi
Svenstrup & Vendelbo
TooManyLeftHands
Vild $mith
Yakuza
YephaYepha
Zididada
Zookeepers

 

Få din pre-fredagsfest på med Alexander Oscars "Bad Intentions":

 

ANNONCE