x
Maximo Park: The National Health

Maximo Park
The National Health

Maximo Park: The National Health

GAFFA

Album / Sonet / Universal
Udgivelse D. 11.06.2012
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Hvis intet ny er godt nyt, kan fans af Maxïmo Park godt glæde sig. Der er nemlig ikke sket meget i lydbilledet hos Newcastle-bandet, der stadig spiller højt-pacet indierock med Paul Smiths affekterede vokal i den altdominerende forgrund.

Manglende på nytænkning kan et godt stykke af vejen tilgives med udgangspunkt i, at numrene på bandets fjerde skive er af vanlig høj kvalitet. Et nummer som The Undercurrents formår at ramme både nærhed og grandiositet, titelnummeret og Waves of Fear charmerer i et helt eksalteret tempo, ligesom den mørke og postpunkede Banlieue understreger, at poeten Smith stadig leverer fra et kompromisløst og skarpt tekstunivers.

Singleforløberen Hips And Lips er til gengæld ikke noget særligt, og på Reluctant Love tager genopkoget noget overhånd, og nummeret lyder nærmest som en genindspilning af Questing, Not Coasting fra Maxïmos forrige.

Overordnet står The National Health ikke som Maxïmo Parks stærkeste materiale, men som et bundsolidt, om end noget forudsigeligt album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA