x
Stereo Total: Cactus Versus Brezel

Stereo Total
Cactus Versus Brezel

Stereo Total: Cactus Versus Brezel

GAFFA

Album / Staatsakt
Udgivelse D. 02.07.2012
Anmeldt af
Rune Schlosser

Den trash-poppede duo Stereo Total leverer med Cactus Versus Brezel, hvad der ifølge deres eget pr-materiale er deres studiealbum nummer 11 i rækken. Duoen har igennem tiden blandt andet turneret med både Beastie Boys og The Strokes, der begge er erklærede fans, men det bliver Françoise Cactus og Brezel Görings 11. album nu ikke bedre af.

Musikken på Cactus Versus Brezel er tysk, fransk og engelsk, hvor naivistisk lyrik og 8-bit-lyde udgør store dele af gruppens lydbillede. Der bliver for eksempel sunget selvironisk om Chopin Ou Quoi? (Chopin eller hvad?) på en meget simplificeret og nærmest umusikalsk facon. Det går igen på Nympho-Maniaque, hvor der bliver ytret om de stærke kvinder over for de svage mænd, ligesom der også er en ode til veganere (Ein Lied Für Vegetarier).

På trods af det stærkt selvironiske blik er Cactus Versus Prezel dog alt for karikeret til på noget tidspunkt at blive rigtig interessant, og det er svært ikke at hæfte sig ved, at Stereo Totals udsyrede sammensætninger bliver mere enerverende end godartet eklekticisme.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA