Albumanmeldelse

Stereo Total: Do The Bambi

Machacha - Machacha

Stereo Total

Do The Bambi

Anmeldelse

Tyske Stereo Total har lavet en plade fyldt med fjollede og naive indiepopsange indspillet på, hvad der lyder som Fisher Price-instrumenter. Første skæring er skrevet til en teaterudgave af bogen Christiane F. og lyder som Scissor Sisters delvist på tysk. Sjovt nok er det et af de bedste numre på pladen, der hele vejen igennem har tekster på engelsk, tysk og fransk og ofte lyder som en lidt ubehjælpsom udgave af Pizzicato Five. De simple sange er åbenbart et kunstnerisk valg, der står noget i kontrast til referencerne til film af Godard og Warhol, og den påtagede fjollethed fjerner lidt af vægten bag disse referencer.
Man skal være ret vild med lyden af billige Casio-keyboards for at falde for bandets tvivlsomme charme, og samtidig være ganske overbærende med sangerinde Françoise Cactus’ liberale forhold til det at synge rent.
Der er et par velfungerende sange inklusive den Serge Gainsbourg-agtige Les Lapins, hvor Cactus med barnlig stemme synger hen over klokkespil. Men samlet bliver det primitive udtryk over 19 skæringer bare for fjollet til at holde ud i det lange løb.

VIL DU LÆSE VIDERE?

Bliv medlem og få fuld adgang til alt indhold på Gaffa.dk

Få første måned for 1 kr. — Herefter kun 29 kr./md.

  • Fuld adgang til alt indhold på gaffa.dk
  • Mulighed for at fravælge annoncer på gaffa.dk
  • Rabat på billetter til udvalgte koncerter og festivaler
  • Adgang til GAFFAs magasinarkiv med over 500 magasiner - Danmarks musikhistorie

Opret din profil


    Allerede GAFFA+ medlem

    ANNONCE