x
Empire Of The Sun: Ice on the Dune

Empire Of The Sun
Ice on the Dune

Empire Of The Sun: Ice on the Dune

GAFFA

Album / Capitol
Udgivelse D. 15.07.2013
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Luke Steele og Nick Littlemores andet udspil som Empire of the Sun bygger videre på deres pompøse og spraglede univers, der kunne være løftet fra en fantasy-paperback, en b-films-plakat eller Scientology.  

Det ærgerlige er, at det, de leverer, stadig ikke rigtig matcher deres flamboyante og vilde look og image. Det er hæderlig elektronisk popmusik; radiovenligt og med skelen til 80'erne, men ikke meget vildskab eller over-the-top action, hverken i musik eller tekst. Når man nu påtager sig et look og en stil, kunne man ønske, at Empire of the Sun kiggede i retning af koryfæet Adam Ant. Når han klædte sig ud som en landevejsrøver, så sang han sgu om at være landevejsrøver!

Hvad de til gengæld har kørende for sig, er en rig og tung keyboardlyd, der giver en tyngde, man ikke finder mange steder. Det, sammen med Steeles karakteristiske vokal, har gjort Alive til en radiobasker, og den lyd danner præcedens for albummets numre. Stemningen matcher egentlig new age-temaet nogenlunde, men løfter ikke albummet op mod flerfarvede stjerner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA