x
Backstreet Boys: In A World Like This

Backstreet Boys
In A World Like This

Backstreet Boys: In A World Like This

GAFFA

Album / BMG Rights
Udgivelse D. 30.07.2013
Anmeldt af
Nanna Jenner Jensen

Hvis BSB skulle bryde igennem i dag, og det her var deres debutplade, var de nok ikke endt som andet end en lille prik på musikhimlen. Der mangler nemlig i dén grad hits af samme kaliber som eksempelvis Larger Than Life, Everybody og As Long As You Love Me, der gjorde dem til legender inden for boyband-genren i sin tid. Det skyldes primært, at bandets tidligere hit-smed Max Martin er blevet erstattet af drengene selv, og derfor er det kun titelnummeret, som har en snert af klassisk BSB-lyd over sig.

Det er poleret, pæn pop, der ikke slår nogen ihjel, men det bider sig heller aldrig helt fast. Selvom man hurtigt kan synge med på omkvædet, er forrige sang straks glemt, når play-knappen rammer næste nummer. Drengenes vokaler klinger dog stadig rigtig godt sammen, eksempelvis på de Jason Mraz-inspirerede feel good-numre som Try og Trust Me.

BSB falder desværre helt på halen til sidst, hvor de midaldrende fædre kaster sig over den moderne dancepop-stil, komplet med dubstep-stykker, blip-blop-lyde og fortærskede rim. De kalder selv genren for "adult contemporary", men så er jeg åbenbart ikke til moderne voksen-musik. Hvis BSB kommer forbi Danmark og giver en omgang af deres bagkatalog, så skal jeg til gengæld gerne være den forreste i køen til at være teenager igen. Indtil da har man lyst til at citere et hit fra deres tidligere kollegaer N'Sync: Bye Bye Bye.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA