x
Korn: The Paradigm Shift

Korn
The Paradigm Shift

Korn: The Paradigm Shift

GAFFA

Album / Caroline Records
Udgivelse D. 04.10.2013
Anmeldt af
Keld Rud

Med guitaristen Head tilbage i folden kunne man måske forvente, at Korn oven på eksperimenterne med dubstep på The Path of Totality ville bruge genforeningen som et påskud for at søge tilbage til rødderne. Selv om der er langt til de elektroniske udskejelser på forgængeren, er Paradigm Shift et Korn-album med fødderne solidt placeret i år 2013. Der er således brugt et hav af teknologisk isenkram som glasur på bandets svampede, tunge riffkage, og produktionen er et state-of-the-art kapitel for sig, hvor man konstant bliver betaget af de imponerende lydkulisser.

Selv om den åbnende duo, Prey for Me og Love & Meth, er albummets ubestridte højdepunkter, der bestiger tinder, som de resterende ni sange ikke når i nærheden af, er Paradigm Shift et meget homogent album, hvor Korn sjældent skider ved siden af potten. Selv de mindre sange er udstyret med interessante arrangementer, ubønhørlige rytmer og fængende refræner.

Med Korns høje udgivelsesfrekvens in mente er det forbløffende, at de fortsat formår at holde et højt niveau, hvad angår sangkvalitet og samtidig udforske og udvikle deres lyd.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA