Nyhed

Legendarisk rockband blandt navnene til Copenhell 2021

GAFFA.dk - alt om musik

Den københavnske festival Copenhell bekræfter nu seks nye navne til 2021. Til næste år kan festivalgæster således opleve hovednavnet Kiss samt KoЯn, Sabaton, Mercyful Fate, Down og The Hellacopters

Nu er der altså endnu en god grund til at glæde sig til Copenhell 2021. Kiss, som skulle have spillet på festivalen i år, er nu bekræftet til festivalens 2021-udgave. Kiss er ikke blot et legendarisk rockband, men koncerten bliver også den nok sidste chance for at opleve medlemmerne ”The Starchild”, ”The Demon”, ”The Spaceman” og ”The Catman” i Danmark. Showet er nemlig en del af deres ”End of the Road”-afskedsturné.

Bandet, som er kendt for sine vilde kostumer og ikoniske makeup, har en 46 år lang karriere på bagen og har i løbet af disse år opnået 30 guld- og 14 platinalbum, ligesom de har sikret sig topplaceringer på adskillige store lister over de vigtigste rockbands nogensinde.


Ud over Kiss kan publikum også opleve metalbandet KoЯn, som også spillede på festivalen for ni år siden. Og her er der rigtig stor chance for at blive væltet omkuld af Jonathan Davis’ vokal. Det blev vores anmelder hos GAFFA, da Jonathan Davis optrådte på St. Pauli scenen i Hamborg i 2018 og indbragte intet mindre end seks funklende stjerner.

LÆS OGSÅ: Korn-forsangeren leverede et mesterværk af en intimkoncert

Og intet bliver dårligere af, at vi også kan opleve Sabaton, der synger om krig, død og ødelæggelse, det indflydelsesrige danske metalband Mercyful Fate, Down, som optræder live for første gang siden 2016 og svenske The Hellacopters.


Køb billetter til Copenhell, der finder sted på Refshaleøen 16.-19. juni 2021, på www.copenhell.dk.

ANNONCE