x
marstal:lidell: Machinedrops

marstal:lidell
Machinedrops

marstal:lidell: Machinedrops

GAFFA

Album / Machinedrops (eget selskab)
Udgivelse D. 04.11.2013
Anmeldt af
Christian Erin-Madsen

Duoen Henrik Marstal og sangerinden Anna Lidell er tilbage med deres tredje ep-udspil og dermed den sidste i serien, inden de efter planen debuterer med et fuldlængdealbum til foråret. Igen er det gennemarbejdede, velovervejede konstruktioner, der kæler for lytteren. Mest med kærlighed for det dreampoppede, lidt nordisk sfæriske, men også med et skridt ind i det elektroniske univers. 

Machinedrops er en decideret nydelse med sit drevne tunge bas-beat, der minder om en mellemting imellem en Gorillaz-skabning og Ane Trolles nummer Wood Delivery. Resten af ep'en holder ikke det niveau, men der er adskillige godbidder, og Anna Lidells stemme er en nydelse.

Duoen har haft menneskelige komplikationer og 1:1-perspektiver inde som tema på alle tre ep'er (det har også tjent som baggrund på de tre covers). Denne gang er ingen undtagelse, som ikke at kunne vise følelser tilstrækkeligt (Machinedrops) eller mulige fortolkninger af sætningen "I like you and it's true" som på Collective Dream Of The Sleepless. Som designet til efterårets vejrlig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA