London Grammar: If You Wait

London Grammar
If You Wait

London Grammar: If You Wait

GAFFA

CD / Universal Music
Udgivelse D. 11.11.2013
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Det er gået stærkt for engelske London Grammar, siden trioen i december 2012 postede Hey Now på YouTube - i starten af 2013 så ep'en Metal & Dust dagens lys, og nu gælder det bandets debutalbum If You Wait.

Det er en overordentlig flot debut, der profiterer enormt af sangerinden Hannah Reids uforligneligt smukke stemme, som på samme tid fremstår dragende, foruroligende og ikke mindst klokkeklar som få. At vokalen oven i købet ofte understøttes suverænt af nydeligt rindende guitarlinjer, som virkelig komplimenterer stemmen i midten, gør naturligvis ikke herlighederne mindre interessante.

Hertil kommer den elektroniske bund, der uden at fylde for meget sikrer et diskret fundament, som er med til at holde styr på løjerne, der således kun sjældent tager sig overlæssede ud – udtrykket forbliver den knugende præmis til trods let og luftigt, og det er en bedrift, nu vi er ude i så dystert et storby-ærinde. Indimellem lider den umiddelbare charme under trangen til at skabe stemninger, men mest af alt er If You Wait en overdådig debut.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA