x
Leslie West: Still Climbing

Leslie West
Still Climbing

Leslie West: Still Climbing

GAFFA

Album / Provogue
Udgivelse D. 15.11.2013
Anmeldt af
Henrik Friis

Det er snart 45 år siden, Leslie West gennembrød lydmuren med Mountain på Woodstock og åbenbarede den lyrisk/aggressive signatur-guitar, ur-brølet af en vokal og den hårde rock, som skulle blive inspirationskilde for masser - bl.a. Deep Purple.

Der er løbet meget vand i floden siden: Mountain mistede grebet i 1972, West er støt gledet over i den musikalske skyggeside siden, og for to år siden blev det ene ben amputeret på grund af sukkersyge. Men West er næsten som den arm- og ben-amputerede soldat i Monty Python og de skøre riddere, der råber:" Kom tilbage, jeg bider dig i benet".

For brølet og sounden er stadig intakt, og West bider endnu – når han er bedst. Det er han i de massive ballader og de tunge slow-rockere på dette nye udspil, hvor Dee Snider og Jonny Lang understreger, at både gamle og unge bakker op. Helt kuldegysende bliver det i den gamle Mountain-klassiker Long Red – indtil West staccato-hakker minderne i stykker i omkvædet. Eller går corny eller heavy-kliché i andre numre og understreger, at minderne er og bliver de bedste.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA