x
Kites and Komets: The Art of Affection

Kites and Komets
The Art of Affection

Kites and Komets: The Art of Affection

GAFFA

Album / A:larm Music
Udgivelse D. 03.03.2014
Anmeldt af
Peter Lykke Madsen

Kites and Komets har begået et debutalbum bestående af 13 luftige og fintskårne elektro-popsange. Selvom vi først og fremmest har at gøre med et album, som vil henvende sig til fødderne, så kigger den akustiske guitar også frem i en art folk-tronica, som bandet selv beskriver som "organic electro pop".

The Art of Affection er på mange måder et tiltalende album, som lyder pænt, ikke kun i produktionen, men også Mikael Kærsgaards lyse vokal stikker ud. Men generelt bliver det for pænt, og man savner noget mere bid i den lette diskolyd. Det hjælper ikke, at teksterne balancerer på en grænse til det banale uden dog at mønstre en charme, som man f.eks. fandt hos tidlig Turboweekend, som kunne være et sammenligningsgrundlag, men her bliver der aldrig rigtig rusket op i lytteren. 

Numre som She Lives in Neon Lights eller Summer in Your Eyes har dansabel charme nok til at kunne gøre det godt til lyse sommernætters fester, og der er radiopotentiale i Are We Still Here, men for meget af albummet kommer desværre til at forfalde til baggrundsmusik.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA