Nyhed

Videopremiere: Tror du på kærligheden i dag?

GAFFA.dk – alt om musik

Kites and Komets alias sanger og sangskriver Mikael Kærsgaard er klar med første single fra sit kommende andet album Do You Believe in Love Today? Singlen er albummets titelnummer, en akustisk guitarbåret popsang. Singlen er på gaden langfredag den 30. marts, men du kan høre den allerede nu og se den tilhørende video nedenfor.

Kites and Komets gjorde sig første gang bemærket, da Mikael Kærsgaard vandt talentkonkurrencen KarriereKanonen i 2011. De seneste år har der dog været stille omkring Kites and Komets udadtil. Mikael Kjærsgaard har imidlertid skrevet nye sange med fokus på det nedbarberede udtryk, der holder bare med guitar og vokal, modsat sit tidligere mere elektropoppede univers. Desuden er han blevet far, hvilket i høj grad har inspireret albummets tematikker.

"Do You Believe in Love Today?" er en sang, hvor scenen er sat mellem et par, der kører gennem Arizonas landskaber. Det er ifølge Kærsgaard en sang, der "handler om at turde tro på kærligheden, på trods af de spøgelser, vi render rundt med i bagagen. Om at stole på den, for kærligheden er det sidste håb, der er."

"Do You Believe in Love Today?" varsler albummet af samme navn, som udkommer den 18. maj. Det bliver hans andet fuldlængdealbum og opfølgeren til The Art of Affection fra 2014.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Kites and Komets: The Art of Affection

Mikael Kærsgaard har indspillet og produceret albummet i samarbejde med Símun Ørgaard Mohr (bas), og Brian Batz (Sleep Party People) har mixet.

Se videoen til "Do You Believe in Love Today?":

ANNONCE