x
Lyla Foy: Mirrors The Sky

Lyla Foy
Mirrors The Sky

Lyla Foy: Mirrors The Sky

GAFFA

Album / Sub Pop Records
Udgivelse D. 17.03.2014
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Engelske Lyla Foy har droppet sit Wall-alias og albumdebuterer nu i eget navn med det lige dele elektronisk og organisk ladede værk Mirrors the Sky, der er en blid, blød og behagelig opvisning ud i sofistikeret pop.

Når Foy står stærkest, er der noget drømmende og dramatisk dragende over løjerne, men andre gange fremstår den minimalistiske formel en kende søvndyssende, lige som det ellers melodisk orienterede materiale ikke altid synes lige fængende. Foy dyrker temmelig konsekvent dominerende bas-figurer og enkle trommer, og der er således noget potentielt hypnotisk over kvindens talent, når det ellers foldes behørigt ud.

Under alle omstændigheder besidder Foy en flot og forunderlig stemme, og så er det forfriskende, at hun trods alt ofte vover at variere det strømlinede udtryk ved pludselig at fokusere på henholdsvis elektro á la Austra, sanger/sangskrivning á la Feist og relativt indpiskende pop á la Lykke Li. Bedst er den boblende I Only, den udflydende Rumour og den bjergtagende No Secrets, der alle lover godt for Foys fremtid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA