x
S. Carey: Range Of Light

S. Carey
Range Of Light

S. Carey: Range Of Light

GAFFA

Album / Jagjaguwar
Udgivelse D. 31.03.2014
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Multiinstrumentalisten Sean Carey slår normalt sine folder i Bon Iver, men plejer sideløbende en solokarriere, der i 2010 resulterede i debutalbummet All We Grow, og som nu har udmøntet sig i nærværende fuldlængde-værk nummer to.

Range Of Light er opkaldt efter den amerikanske bjergkæde af samme navn, og det giver mening, for Carey gør netop i episke lydlandskaber og storladne instrumenteringer, der lader smukke naturbilleder poppe op for det indre øje. Carey dyrker en ren skønhed og en varm nostalgi i sit ambient tilbagelænede udtryk, og er man mentalt indstillet på det, kan man nemt drømme sig væk i de udflydende stemningsflader. Range of Light rummer elementer af klassisk musik, men puslende jazz-elementer og betagende americana-tendenser fletter sig også ind hist og her.

Det er ikke for melodierne, at man skal give sig i kast med S. Carey, for umiddelbart iørefaldende er mandens kompositioner ikke. Generelt er der stadig noget lige lovlig trægt og forglemmeligt over mandens bedrifter, men talentet er ikke til at tage fejl af.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA