x
Liars: Mess

Liars
Mess

Liars: Mess

GAFFA

Album / Playground
Udgivelse D. 22.04.2014
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

De amerikanske Liars har aldrig været en musikalsk konform trio, og på dette deres syvende album, som åbnes af den hårdt pumpende Mask Maker, leges og eksperimenteres der med klange fra rocken og electronicaens grænseland.

Vox Tuned D.E.D. er clubrock af fineste skuffe og leder tankerne hen på nogle af genrens bedste i belgiske Soulwax, med summende keys og beats og en catchy og danselokkende melodi. Angus Andrews messende vokal understøtter hele tiden musikken. Både når der er virkelig tryk på kedlerne, og når det er mere poppet. Her står singleforløberen Mess on a Mission rigtig fint ud, hvor "Fact is fact and fiction's fiction" galpes ud over et næsten manisk dancepunket nummer.

Det er et super-veludført og smittende mashup af genrer og tempo, og det virker tydeligt, at Liars er i topform på Mess. Numre som Pro Anti Anti dunker igennem med en insisterende intensitet og efterfølges provokerende af det summende instrumentalnummer Darkslide og den døsigt dovne Boyzone. Liars leverer i den grad kvalitet med et skud af musikalsk kaos.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA