x
Carl Verheyen: Mustang Run

Carl Verheyen
Mustang Run

Carl Verheyen: Mustang Run

GAFFA

Album / Glass Onyon
Udgivelse D. 01.08.2014
Anmeldt af
Espen Strunk

Sidst den gamle Supertramp-guitarist Verheyen var albumaktuel, havde han samlet guitaristkolleger som Steve Morse, Albert Lee, Joe Bonamassa og Robben Ford - den imponerende liste nævnt her blot for at give et indtryk af den velfortjente respekt og anerkendelse, som omgiver den solide sessionman, Supertramp-veteran og solist, som har udgivet et dusin album i eget navn.

Denne gang har han valgt at tage sig af alt guitararbejdet - akustisk såvel som elektrisk - selv, og har i stedet hyret et hold habile bassister og trommeslagere til at bakke sig op på et næsten helt instrumentalt album med den seksstrengede i centrum.
 
Den disposition er der ingen grund til at begræde, for Verheyen spiller fabelagtigt; på én gang teknisk virtuost og indfølt, og det er ikke helt ved siden af, når John Fogerty i forbindelse med udgivelsen har udtalt om Verheyen: "Carl er kendt som studiemusiker, men han er meget mere end det. Hans plader har en rigtig god livespillers fornemmelse. Han spiller altid med masser af følelse."

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA