x
Kele: Trick

Kele
Trick

Kele: Trick

GAFFA

Album / Kobalt
Udgivelse D. 13.10.2014
Anmeldt af
Christian Erin-Madsen

Kele Okereke er mere end bare forsanger i indierock-bandet Bloc Party, der i øjeblikket holder pause. Han har også i en overflod af kreativitet sendt den elektroniske soloudgivelse The Boxer på gaden i 2010, og nu kommer hans andet soloudspil.

Dengang var det en udgivelse af elektroniske clubtracks inspireret af dubstep med hans lyse karakteristiske vokal kørt ind over, som oplagt promoverede og fyldte musik i de dj-sets han også turnerer rundt med. Materialet er igen skabt til disse dj-sets og sender tankerne ind i en hvidt sofaudsmykket club-lounge i London.

Det er professionelt arbejde, godt mixet, en smuk vokal og det, det skal være, men derfra er det svært at få øje på originaliteten og sige, hvad Kele egentlig vil. Vise, at han kan proppe mere materiale ind i en genre, der allerede er godt proppet med lignende numre? Det er det meste af pladen et godt eksempel på.

Closer er minimalistisk lækkert, Like We Used To fænger, og Year Zero bør plukkes ud og gemmes. Men derudover skal man være fan af manden på forhånd for for alvor at være interesseret i materialet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA