x
Neil Young: Storytone

Neil Young
Storytone

Neil Young: Storytone

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 03.11.2014
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Neil Youngs rastløshed er velkendt. Præcist beskrevet i hans selvbiografi, der i sig selv er et udslag af denne rastløshed. Han er nu allerede klar med en række nye akustiske sange oven på de meget elektriske sommerkoncerter med Crazy Horse. Det er 10 sange i den helt barberede udgave, hvor Neil Young er alene, og så har han udsat de samme sange for enten et symfoniorkester eller et big band.

Sangene fungerer fint i hans solooptræden, fordi der altid har været noget magisk over Neil Young i denne udgave. Og på Storytones soloafdeling er der tydeligvis noget personligt på spil i den stramt tilbageholdte blues I Want To Drive My Car. Og det er klassisk Neil Young i den underskønne When I Watch You Sleeping, mens han igen forsøger at redde moder jord i Who's Gonna Stand Up? En sang fra Crazy Horse-koncerterne, der her fungerer fortræffeligt i en skrabet banjo-udgave.

Men ellers bliver Neil Young lidt magelig, og der er på ingen måde nogen grund til at bruge tid på ham med strygere og blæs på, der tenderer til det rene tidsfordriv.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA