x
Bryan Ferry: Avonmore

Bryan Ferry
Avonmore

Bryan Ferry: Avonmore

GAFFA

Album / BMG Rights Management
Udgivelse D. 17.11.2014
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Efter en afstikker til jazzens guldalder er den evigt unge Bryan Ferry tilbage i vante omgivelser på et album, der følger op på 2010-udgivelsen Olympia, der værnede om de klassiske Bryan Ferry-dyder krydret med et rend af prominente gæstemusikere.

Det er der ikke lavet om på med Avonmore, der lyder lige så ulastelig som den altid elegant klædte Bryan Ferry. Vellyden er velkendt, og så kigger Johnny Marr, Flea, Mark Knopfler og Maceo Parker lige forbi. Og de bidrager ganske anonymt til vellyden. Avonmore lider noget under disse evigt smidige melodier, der aldrig helt er til at fange ind. Hertil lever de for meget deres eget liv. Men lækkert lyder det.

Så er der mere smæk for skillingen i den insisterende Driving Me Wild, hvor Bryan Ferry ikke er bange for at fylde på. Traditionen tro har han også et par covere med. Dog ingen Dylan-fortolkninger i denne omgang. Og her lægger han lidt klædelige distance til sit ulastelige udtryk i Stephen Sondheim Send In The Clowns og Robert Palmers Johnny & Mary. Her kommer vi tættere på sangeren Bryan Ferry.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA