x
Exit Verse: Exit Verse

Exit Verse
Exit Verse

Exit Verse: Exit Verse

GAFFA

Album / Damnably
Udgivelse D. 17.11.2014
Anmeldt af
Rune Schlosser

Hvis man er bekendt med Boston-gruppen Karate, der havde sin gang i halvfemserne og nullerne, så kender man helt sikkert også bagmanden Geoff Farina. Det er ham, der er sprunget ud under navnet Exit Verse i samarbejde med bassist Pete Croke og trommeslageren Chris Dye (det er dog John Dugan, der har tønderne på Exit Verse). 

Lad det være sagt: Exit Verse er ikke det næste store genre-gennembrud. Der bliver ikke eksperimenteret, og der bliver ikke opfundet nogen dyb tallerken – men mindre kan nu også gøre det. Exit Verse er i den kategori, der helt sikkert ville befinde sig i "Classic rock"-kategorien, og det emmer af rock, som man hørte den i halvfjerserne, når man cruisede ud over de uendelige highways på anden side af "søen". 

Til gengæld er musikken både blues'et og særdeles swingende. Farina er en af den type guitarister, der gerne måtte spille for dig hele dagen. I de rimeligt gængs-opbyggede rockskæringer giver han masser af smagsprøver på sine fremragende egenskaber på den seksstrengede. Han har ganske enkelt en naturlig fornemmelse for at give sangene liv ved tilføre dem både nerve og sjæl – både når det er svævende, stakkeret eller ligefrem iltert.

Exit Verse lyder ubesværet, javist, men der findes utallige "almindelige" rockbands, der aldrig vil nå Exit Verse til sokkeholderne. Karate-tilhængere vil helt sikkert få noget ud af dette, mens udefrastående nu nok stadig vil grave tilbage til de oprindelige 70'er-koryfæer for mere.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA