x
Purity Ring: Another Eternity

Purity Ring
Another Eternity

Purity Ring: Another Eternity

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 02.03.2015
Anmeldt af
Rune Schlosser

Another Eternity er den længe ventede opfølger til den udmærkede Purity Ring-debut Shrines, der udkom i sommeren 2012. Det var et sprællevende album, der for alvor fik Megan James og Corin Roddicks projekt ud over stepperne (og ind i varmen hos bloggerne).

Canadiernes andet album er skabt i en fysisk tættere kollaboration (Shrines blev i høj grad komponeret på stor afstand), og de befinder sig fortsat inde for en storladen rytmisk- og synth-baseret pop, hvor produktionen har fået en betydeligt større dybde (og sikkert også et større budget) – sammenlignet med debuten. 

Det er ganske velkomponeret materiale, hvor der er et klart fokus på at skabe kontraster til gruppens fortsatte es, Megan James' engleklare stemme, der ikke kun bliver suppleret af absolut minimalisme (dunkle indpakninger), men også en total lydmur a la den slags selv de allerstørste mainstream popstjerner har, når de har skruet volumenknappen op på 11. Flood on the Floor er for eksempel en langt tungere produktion, end man tidligere har hørt hos gruppen, der bliver vendt til en regulært dancenummer til slut. Indimellem kommer der også nærmest hiphoppede produktioner som for eksempel den vanvittig stærke Dust Hymn – og det er bestemt en klædelig afveksling.

Den canadiske duo har fået skruet noget solidt materiale sammen på Another Eternity, særligt live er denne anmelder helt overbevist om, at dette bliver en sand fryd. Men pladens leflen for live-elementer gør desværre også, at den måske ikke når helt derop, hvor Purity Ring helt sikkert stadig har potentiale til at være.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA