x
OK Go: Hungry Ghosts

OK Go
Hungry Ghosts

OK Go: Hungry Ghosts

GAFFA

Album / BMG
Udgivelse D. 18.02.2015
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Selv hvis du ikke lige umiddelbart kender navnet Ok Go, er der en fair chance for, at du har set en af deres vildere og vildere og fantasifulde musikvideoer, der kan bide Psy i hælene, når det kommer til visninger.

Men musikken er også god! Velkomponeret pop med snert af rock og funk. Den fremragende The Writing's on Wall har en basgang og melodi, der går New Order i bedene, når det kommer til eklektisk pop. På I'm Not Through er det rene Prince-rytmer, bandet, og ikke mindst den falset-kompetente frontmand Damian Kulash, serverer på overbevisende facon. Det er også 80'er-klingende guitar og keys, man finder på den dovent swingende Bright As Your Eyes.

I Won't Let You Down, en af dem med vilde videoer (tjek den, nu!), er en lidt mere tynd omgang hvid mands funk, men bestemt catchy. Den overskygges dog klart af albummets mest rockede skæring, den bombastiske The One Moment. Andre steder på albummet er numrene knap så iørefaldnede, og der snirkles lige lovligt med keyboards. Det ændrer dog ikke på, at Hungry Ghosts er anbefalesværdig – også bare i audio-format.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA