x
MisterWives: Our Own House

MisterWives
Our Own House

MisterWives: Our Own House

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 25.02.2015
Anmeldt af
Nanna Jenner Jensen

Hvem i hulan er MisterWives, og hvem gemmer sig iøvrigt bag sådan et åndsvagt navn, oven i købet med tegneseriefigurer af en blå elefant og en Tyrannosaurus Rex på sit cover?! Cirka sådan var min første tanke, da MisterWives' debutalbum landede i min postkasse. Men for hulan, hvor blev min skepsis gjort til skamme! Jeg blev vitterligt blæst omkuld og var solgt efter det første omkvæd på det superfunky åbningsnummer Our Own House.

Bag det kryptiske navn gemmer der sig et seks-mand stort band, der foruden forsangerinde, bas og guitar også indeholder en saxofonist, en percussionist og en multi-instrumentalist bag roret. I fødelandet USA har de for længst fået øjnene op for MisterWives, hvor førstesinglen Reflections indtil nu har kastet imponerende 22 millioner streams af sig på Spotify. Oven i hatten har MTV også udråbt dem til at være "the next golden children of pop". Ganske velfortjent i øvrigt, for albummet byder på en række af rigtig velskrevne indiepopnumre, der oftest med en skæv kant i form af leg med taktarter og breaks skiller sig væsentligt ud fra masserne.

Musikken er ligesom coveret: farverigt, legelystent og fjollet på den helt rigtige måde. Lige til at blive kåd og glad af i forårssolens første stråler. Så på med solbrillerne og cykl ud i den milde marts måned med MisterWives i ørene. Eller dans lalleglad rundt i stuen med volumen på max. Uanset hvad du gør - så giv dig selv en musikalsk lykkepille og hør MisterWives.

PS. Roskilde Festival book lige dem her!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA