x
Grumpynators: Wonderland

Grumpynators
Wonderland

Grumpynators: Wonderland

GAFFA

Album / Target Records
Udgivelse D. 09.03.2015
Anmeldt af
Kristoffer Veirum

Man kan beskrive Grumpynators som en slags Volbeat, hvor det mere er humoren end alvoren, der er i højsædet. På Wonderland formår de at lave et slaraffenland ud af en smeltedigel af genrer – rockabilly, metal og AC/DC-rock.

Håndværket blandt musikerne er på plads, og det giver overskud til en solid energiudfoldelse, hvor spilleglæden skinner igennem. Lyrisk er der ikke den store tibetanske visdom at komme efter, men der er til gengæld rigelig med lærdom fra rockens fundament: liderlighed, drengerøvsattitude og knuste whiskyflasker.

Walked Away begynder som ren hillbilly hiccup, før knusende metalguitar pløjer ud af marken, så Hank Williams vælter fordrukken af traktoren. Leadguitaren overtager fermt styringen på Mama No, hvor omkvædet lystigt skriger: "The only thing I wanna play is rock'n'roll." Amen.

I længden bliver opholdet i vidunderland dog en smule trægt. Sangene følger samme skabelon, og vokalen bliver mærkbart det svageste kort. Et potent udspil, hvor fedtet godt kunne trimmes en smule ned.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA