x
Esther Maria: Said & Done

Esther Maria
Said & Done

Esther Maria: Said & Done

GAFFA

EP / Playground Music
Udgivelse D. 03.03.2015
Anmeldt af
Espen Strunk

Der er de musikere, som leverer et enkelt hit eller to, for så at forsvinde igen. Og så er der de mange (mere eller mindre) hårdtarbejdende sangskrivere, som bare nægter at lægge guitaren fra sig, selvom det store gennembrud udebliver.

Til sidstnævnte kategori hører dansk/engelske Esther Maria Brakl, som meldte sin ankomst på scenen med bandet The Song Horse for nogle år siden og sågar har været genstand for en lille dokumentarfilm. Nu slår hun så ind på popvejen med sin aktuelle ep, hvor en relativt midtsøgende produktion modsvares af en eller anden udefinérbar nerve i stemmen – og så altså de fem sange, som alle er gode uden at være decideret fantastiske. Udgivelsens første linje er "I was listening to Neil Young on the radio", og så er rødderne ligesom på plads.

Bortset fra det hører vi her en sangskriver på vej væk fra det (lidt for) velkendte ung-kvinde-med-akustisk-guitar-format og i retning af en større lyd, som godt kunne blive Esther Marias adgangsbillet til æteren. Det ville ikke være helt ufortjent. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA