x
The Lilac Time: No Sad Songs

The Lilac Time
No Sad Songs

The Lilac Time: No Sad Songs

GAFFA

Album / Tapete Records
Udgivelse D. 03.04.2015
Anmeldt af
Ras Bolding

Lad os springe de næsten obligatoriske indledende fraser om forbindelsen The Lilac Time og Duran Duran imellem over og i stedet gå direkte til fadet.

The Lilac Time har været i gang siden firserne, med en form for folk-musik dels inspireret af den oprindelige engelske folk-scene i tresserne og halvfjerdserne, dels med smag for noget i retning af blød pop også. Således også dette album, hvor der tilmed er rørt lidt blød country med i retten også.

Der spilles og synges flot, lyd og produktion er helt i skabet, ingen tvivl om, at der er styr på tingene. Der er også gode takter undervejs, bestemt, især mod albummets slutning, med de mere melankolske Rag Tag & Bobtail og A Cat On The Longwave. Men flere steder ellers bliver det hele nok lidt vel rosenrødt til min smag, ikke mindst med tekster som "have I told you that I love you today?" og "all I want is what you bring me Christmas eve". Læg hertil kønne, kønne vokalarrangementer og så lige et nummer som Babylon Revisited, der nok har en lidt for stor lighed med Van Morrisons Brown Eyed Girl.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA