x
Snoop Dogg: Bush

Snoop Dogg
Bush

Snoop Dogg: Bush

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 08.05.2015
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Hvordan er det nu lige, det er med ham Snoop, eller hvad han nu ellers kalder sig for tiden? Er det ikke hundrede år siden, han sidst har haft et hit? Og er han ikke lige blevet bedstefar? Kan man så overhovedet lave hiphop? Efter et par vellykkede ekskursioner udi reggaen og funken er Snoop nu tilbage som Snoop Dogg, men funken har han på ingen måde sluppet. På Bush har han slået pjalterne sammen med Pharell, der har produceret hele baduljen og står som medforfatter på samtlige ti skæringer, der alle skriger langt væk af potentielt hit.

Selvom han tidligere i år fik sit første barnebarn, er Snoop stadig bare en gadedreng. Gangstarappen er lagt på hylden til fordel for en varmere og mere old school funky soul-lyd, hvor det giver perfekt mening at Stevie Wonder og Charlie Wilson er med – selvom Snoop-land ikke ligefrem er ny grund for nogen af dem.

Gwen Stefani, T.I. og Rick Ross blander sig også i løjerne, og Kendrick gengælder tjenesten fra Institutionalized. Det klæder Snoop at have begrænset sig til ti numre på et album, hvor hver skæring står skarpt og får albummet i sin helhed til at emme af lækker vellyd.

Skulle der være nogle derude, der er faldet af Snoop-vognen på grund af stilforvirring og manglende hits, er der altså al mulig grund til at hoppe på igen med Bush, for her er altså ikke meget at klage over, så længe man ikke forventer en Doggystyle vol. 2. Det album har haft sin tid. Til gengæld må det her hellere end gerne være det første i rækken af Bush-plader.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA