x
Kato (dj): Now

Kato (dj)
Now

Kato (dj): Now

GAFFA

Album / Disco:wax
Udgivelse D. 01.05.2015
Anmeldt af
Anders Bøgh

Katos nye album kunne have været et fremragende popalbum, men det er, som om han ikke har turdet gå hele vejen og har følt sig nødsaget til at fylde noget til dansegulvene på sangene. At mixe et blødt syng-med-vokal-stykke med et hårdtpumpende EDM-stykke var måske friskt for fem år siden, men i 2015 virker det lidt letkøbt, også selvom det måske er den formel som 80 procent af Dancecharten er lavet efter, og det derfor tydeligvis stadig virker på hitlisterne.

Der er ingen tvivl om, at Kato nok skal holde stjernen højt i den hjemlige andedam, men det er synd, at der ikke er holdt lidt igen med de alt for hårdtpumpende indslag, for indimellem er der anslag til noget, der kunne gøre sig internationalt også.

Førstesinglen og titelnummeret Now er også et af albummets bedste, hvor mixet af pop og dance er velbalanceret og velintegreret. Show You Love bringer minder om klassikeren fra Robin S, med et mix af soul-vokal og house, og Fighters er effektiv Big Room-house i stil med Swedish House Mafia. #GTFO rammer tidens funk-trend perfekt, men brydes desværre af et knap så inspireret EDM-stykke.

Talk About It er holdt helt i funk-verdenen, men er ikke helt så stærkt som #GTFO kunne have været. Don't Catch Me starter med en blid æterisk popvokal og kunne have været en fantastisk elektronisk ballade, men bliver også ramt af trangen til at bryde ind med hårdere toner. Ligeledes kunne Falling være et rigtigt godt elektronisk popnummer, men mangler lidt det klimaks, der ellers bygges op til.

Together er også blandt albummets bedre numre og er i familie med Now og Fighters, men knap så velbalanceret som disse. Going Home er bestemt ikke dårligt, men falder ved siden af stilen på resten af albummet ved simpelthen at være for hårdtpumpet. Og endelig er der Shake (Let The Horns Play), hvor Kato endnu engang samarbejder med Snoop Dogg og altså kunne være et scoop, men det lyder som noget EDM-møder-rapper, man har hørt 100 gange før.

Alt i alt rigtig gode antaster og stort potientiale Kato byder på denne gang, men desværre også lidt for meget tendens til effektjageri.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA